Drie nieuwe Fiction Valley producties aangekondigd door Videoland: Familiegeheimen, Sleepers en De Toeslagenaffaire.

Lees hier meer over deze nieuwe Videoland Originals:

Familiegeheimen 
Met Astrid Holleeder werken we samen met Videoland aan het vervolg van de succesvolle serie Judas. Waar ze in Judas als wereldse en moderne vrouw uiteindelijk alleen en doodsbang in een safehouse belandt, probeert ze zich in deze tweede serie Familiegeheimen juist terug te vechten naar een leven in vrijheid en zonder angst. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot… Familiegeheimen wordt net zoals Judas geschreven door Thomas van der Ree, geregisseerd door Victor D. Ponten (Mocro Maffia). Rifka Lodeizen en Gijs Naber zullen weer te zien zijn als Astrid en Willem Holleeder. De serie wordt in het najaar van 2022 bij Videoland verwacht.

Sleepers 
Robert de Hoog gaat voor Videoland en Fiction Valley als Creative Producer werken aan Sleepers, tevens speelt hij de hoofdrol. De serie is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog, en wordt in het najaar van 2022 bij Videoland verwacht.

Sinds de beruchte jaren ’80 worden er vanuit de onderwereld jonge mensen naar de politieschool gestuurd. Jaren later geven zij onvermoed, vertrouwelijke of zelfs dodelijke informatie door aan criminele organisaties. Sleepers gaat over een van hen, Martin Oudkerk (Robert de Hoog), die als 18-jarig jongen door zijn criminele pleegvader Henk naar de politieopleiding is gestuurd. Als Henk vermoord wordt, en Martin geen andere keus heeft dan voor de meedogenloze nieuwe generatie criminelen te gaan werken, moet Martin letterlijk alles op alles zetten om te overleven in een wereld die gevaarlijker, duisterder en dodelijker is dan hij ooit had kunnen denken.

De Toeslagenaffaire        
De RTL Creative Unit ontwikkelt in co-productie met Fiction Valley (Fremanle Nederland), Fremantle Spanje en La Claqueta PC een serie geïnspireerd op de Toeslagenaffaire. De dramaserie vertelt het verhaal van hoofdrolspelers, zoals Eva Gonzalez Perez. Fremantle Spanje en La Claqueta PC hebben een exclusieve deal met deze advocaat die al zeven jaar de strijd aangaat met de Belastingdienst. Niet alleen zij, maar ook RTL Nieuws journalist Pieter Klein is betrokken bij de totstandkoming van de serie.

Bekijk hier het gehele persbericht van Videoland.