Netflix maakt sterrencast bekend van nieuwe Shady El-Hamus film

Amsterdam, 16 december 2022 - Deze maand zijn de opnames gestart van een nieuwe Nederlandse Netflix film. De film wordt geregisseerd door Shady El-Hamus en geproduceerd door Fiction Valley. De cast bestaat uit Shahine El-Hamus, Sabri Saad El-Hamus, Minne Koole, Isabelle Kafando, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Leny Breederveld, Raymond Thiry, Loes Schnepper, Jonas Smulders, Kendrick Etmon, Tobias Kersloot en Yari van der Linden. 

Over de film
Amir (Shahine El-Hamus) probeert tegen wil en dank het familierestaurant van zijn vader Omar (Sabri El-Hamus) in Amsterdam Oost te redden. Wanneer hij als gevolg van een familieruzie ontslag neemt, gaat hij werken voor een jonge en succesvolle crypto ondernemer, Roy (Minne Koole), die hem meesleept in zijn wereld met alle gevolgen van dien.

Shady El-Hamus: "Het is geweldig om na een succesvolle samenwerking opnieuw het vertrouwen te krijgen om een Netflix film te maken. Het zorgt ervoor dat ik voor mijn derde speelfilm een lang gekoesterde wens zie uitkomen - een vader/zoon verhaal vertellen waarin mijn vader en broertje de hoofdrollen vertolken. Een bijzonder project waar we met veel plezier aan werken en dat we straks heel graag delen met een groot publiek."

Regisseur: Shady El-Hamus
Scenario: Jeroen Scholten van Aschat en Shady El-Hamus
Producent: Fiction Valley

De film verschijnt in 2023 op Netflix